Services

Jag erbjuder matlagningskurser, konsultering och praktisk rådgivning för företag, privatpersoner eller organisationer som vill få mer kunskap om ekologiska och veganska råvaror.

Föreläsningar för kollegor inom restaurangbranschen och privatpersoner

Jag sätter ihop skräddarsydda och inspirerande föreläsningar som passar er verksamhet baserat på åtta års kurshållning för kökschefer på Restaurang Akademien. Jag ger er verktygen och argumenten som möjliggör en långsiktig utveckling för bättre miljö genom bättre mat.

Vegansk matlagningskurs

Var tionde svensk räknas idag som vegetarian eller vegan. Sätter sig ett sällskap på tio personer vid ett bord är en vegetarian. Men på menyn finns det oftast bara en varmrätt att välja. Veganer är inte mindre hungriga och inte heller utfattiga. Bredda menyerna och få in mer veganska rätter så kan vi öka lönsamheten. På de premisserna skapade jag en vegansk matlagningskurs på Restaurangakademien. Kursen har jag haft 3 gånger och återkopplingen är fantastiskt positiv. Nu är den kursen med varje termin ett tag framöver så gå in här och boka http://www.restaurangakademien.se/vegetariskt/

Produkt och koncept utveckling

Har du ekologiskt certifierade produkter eller produktion som du vill få ut mer av? Jag kan hjälpa dig med att utveckla produkten, ta fram nya smaker, hitta innovativa miljövänliga förpackningar, smart kommunikation eller hitta en alternativ supply chain. Jag har bredden om du har idén. (Om du inte är certifierad men använder 100% ekologiska råvaror så kan jag hjälpa till med certifieringen.)

 

Kontakta mig för att diskutera era behov och för att få ett prisförslag.

max@maximillianlundin.com